Vragen? 030 251 34 89
Hypoinsur.nl | | Welke risico’s zijn het grootst en verdienen uw eerst aandacht?
Hypotheek Stappenplan Bereken je hypotheek Tips & Links Maak een afspraak

Welke risico’s zijn het grootst en verdienen uw eerst aandacht?

Risk management is een proces die breder is dan alleen het in kaart brengen van verzekerbare risico’s en het verzorgen van adequate verzekeringsoplossingen.

Een verzekering dekt immers de verzekerde schade achteraf (en zorgt voor een belangrijke financiële compensatie), maar verkleint op geen enkele wijze de kans op het zich voordoen van risico’s. Hiertoe moet een gezonde en werkbare mix worden gevonden tussen verzekeringen (die de omvang van de financiële schade beperken) en het treffen van preventieve maatregelen (die de kans op risico’s verkleinen). 

* Risicomanagement bestaat uit o.a.;
- Risicoanalyse;
- Risicobeheersing;
- Risicofinanciering;

In de praktijk blijkt bovendien dat bedrijven die al meer voorbereid zijn en anticiperen op reeds bekende risicosituaties (maar ook bij totaal onverwachte gebeurtenissen en geheel nieuwe risico’s) beter reageren, meer flexibel zijn en daardoor eerder de totale schadelast als gevolg van deze risico’s weten te beperken.

Hypoinsur als Geregistreerd Risk Management Consultant;
biedt de ondersteuning bij het implementeren van risicomanagementactiviteiten, Jaarlijkse actualisatie binnen bedrijven en bij het realiseren van uw wensen. U helpen bij het zoeken van een financiële product dat bij uw persoonlijke situatie past.  
 
Op basis van de bedrijfs- en risico-inventarisatie die we samen met u voeren, geven we een duidelijk beeld van de risico’s die uw onderneming loopt en hoe u hiermee omgaat
 
Onze dienstverlening houdt niet op nadat de nadat de verzekering en/of hypothecaire geldlening is afgesloten, Wij zullen u  blijven ondersteunen, zo weet u, dat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Neem gerust contact met ons op

Welke risico’s zijn het grootst en verdienen uw eerst aandacht?

Welke risico’s zijn het grootst en verdienen uw eerst aandacht?

Kifid Erkend financieel adviseur GRMC